« Previous | April 5th, 2007 | Comments (1)| Next »

Fish, food

Fish
Categories: Animals, Food, Other, Photos


1 comment in “Fish”

  1. Gårdagens frukost: Terminator-fisken | Mickey J Barczyk says:


    [...] Kolla ögat, först idag upptäckte jag att makrill har röda ögon precis som Terminatorn. Nu hoppas jag att jag får fiskens superkrafter om jag äter tillräckligt många makrillisar under påsk, jag har nämligen en bunte av dem då det brann på Hemköp så de sålde alla varor för halva priset i veckan. Närbild på firren finns här, och bilderna i min fotoblogg får användas fritt. Behöver ni någon bild till något blogginlägg så ta för er, ni behöver inte ens länka tillbaka. Relaterat? Fiskade upp en unik fisk… och åt upp denJag är hungrig, men ändå så trött på mat!28 rätt av 35Jul i Polen (del 1) – Advent och FastanTe i påseStudentminnen från Trollhättan [...]Leave a comment